Participatietraject rond herinrichting omgeving Zomerloos

Stad Gistel start met een participatietraject voor de geplande werken in de omgeving van vrijetijdscentrum Zomerloos. Dit traject heeft als doel de Vaartstraat, Sportstraat en Pol Gernaeystraat veiliger in te richten. Er zullen niet alleen wegenwerken plaatsvinden, we voorzien ook een nieuwe recreatiezone voor de niet-georganiseerde jeugd.

Aan de hand van een video op ons Youtube-kanaal loodst de burgemeester de geïnteresseerde burger doorheen dit project. Op deze digitale manier willen we ook tijdens de coronacrisis iedere Gistelnaar en al zeker de omwonenden betrekken bij dit belangrijk ontwerp.

Vooraleer we overgaan tot de opmaak van de definitieve planning willen we eerst hun mening en eventuele aanvullingen horen. Er is een vragenlijst beschikbaar via het buurtplatform Hoplr waarbij we hen de mogelijkheid geven hun opmerkingen en vragen kenbaar te maken. Na een viertal weken zullen wij samen met het studiebureau alle opmerkingen analyseren en de gemaakte keuzes toelichten.

Nadat we alle vragen beantwoord hebben en de nodige opmerkingen hebben meegenomen, maken we het definitief plan op en brengen we het op de gemeenteraad. De start van de uitvoering van deze werken is voorzien vanaf midden 2021. Heb je nog verdere vragen? Stuur dan een mail naar burgemeester@gistel.be

Praktisch

  • Bekijk hier de video
  • Vul hier de vragenlijst in

De enquête is vrij toegankelijk, je hoeft hiervoor geen account te hebben op Hoplr.

Foto: Wim Aernoudt, Gauthier Defreyne, Geert Deschacht & Michel Vincke

heb jij ook nieuws?

Laat het ons zo snel mogelijk weten en wij bekijken of we een nieuwsbericht kunnen plaatsen.

Wenst u deel uit te maken van de grootste politieke partij in Gistel?

Nieuwsbrief

Wenst u op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in Gistel ? 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze laatste updates via mail.

U bent succesvol ingeschreven.