Hondenloopweide is eindelijk open

De realisatie van de eerste hondenlosloopweide in Gistel had heel wat voeten in de aarde. We zijn de eigenaars van de weide en de landbouwer-gebruiker dankbaar voor de vlotte onderhandelingen omtrent de huur en de ingebruikname.

De Provincie gaf ons bestuur toelating om de toegang tot de hondenloopweide via de Groene 62 te nemen. Onze werklieden levereden prachtig om de weide in juli klaar te maken. De mooie kastanje houten omheining zorgt voor een door de Gistelnaar gesmaakte realisatie, die alles samen  13.000 € kostte. Sinds begin augustus is de hondenloopweide op de hoek van de Groene 62 en de Zevekoteheirweg dus de “place te be” voor de Gistelse hond en zijn baasje. In het najaar worden nog enkele bomen geplant.

Op het bord met het gebruiksreglement zijn de vragen om de hondenpoep op te ruimen en geen afval achter te laten wellicht de belangrijkste regels. Alleen als we met z’n allen de hondenloopweide proper houden zal deze ontmoetingsplaats een meerwaarde zijn voor zowel de Gistelnaar als zijn hond.

heb jij ook nieuws?

Laat het ons zo snel mogelijk weten en wij bekijken of we een nieuwsbericht kunnen plaatsen.

Wenst u deel uit te maken van de grootste politieke partij in Gistel?

Nieuwsbrief

Wenst u op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in Gistel ? 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze laatste updates via mail.

U bent succesvol ingeschreven.